Flemming Larsen - Odense S.

Jeg fik i 1973 monteret plastvinduer i mit rækkehus, og jeg kan huske, hvordan ens omgangskreds rynkede på næsen. Selvom jeg er "træmand" lød det tiltalende, når man hørte om, ingen vedligeholdelse, indbrudssikre, lydisolerende mm., så  jeg skulle prøve. Der var også på det tidspunkt flere fabrikater på markedet og også flere forskellige priser. Men ud fra devisen om at man får det, man betaler for, så valgte jeg et godt plastvindue. Siden er der gået mere end 40 år, og vinduerne ser ud som den dag, de blev monteret.  Farven er stadigvæk den samme, ja selv gummilisterne fejler ikke noget. Jeg kan kun anbefale plastvinduer, også til dem der er skeptiske.

 

Odense Bolig 

Odense Bolig har igennem en lang årrække samarbejdet med Meier Profil & Glas. Lige fra servicering af vinduer og døre til større projekter i form af overdækninger og glastilbygninger. En af de større sager har været Helletoften i Nyborg, hvor omkring 600 vinduer blev leveret og monteret af Meier Profil og Glas. Vi er godt tilfreds med den service vi får og kan altid regne med at tingene er færdige på det aftalte tidspunkt.

 

Håndværkerhuset 

Igennem mange år har vi handlet vinduer og døre hos Meier Profil og Glas. Både levering af enkeltordre, men også større leverancer, har altid levet op til aftalen om pris og kvalitet samt levering til tiden. Kommer der en hasteordre efter en indbruds eller stormskade , har vi altid kunne få den hurtigt igennem systemet. Også hvad angår service og fremskaffelse af reservedele er man med helt fremme, og har stor ekspertise. Den personlige betjening er vigtig for os og vi kan, uanset hvor vi befinder os altid får hurtigt svar på spørgsmål, også af teknisk karakter.